Vrijstaande woning

Winsum

174m² tot 174m² woonoppervlakte 484m² tot 484m² perceeloppervlakte 733m³ tot 733m³ inhoud

€ 589.000

Omschrijving

DE BOUW GAAT VAN START!
De verkoop van het “Winsumernest” verloopt voorspoedig, waardoor de voorbereidingen voor start bouw in gang zijn gezet.

WAT TE DOEN BIJ VERDERE BELANGSTELLING?
Heeft u belangstelling in een nog beschikbare woning, neem dan contact met ons op en wij reserveren deze woning vrijblijvend en kosteloos voor u. Vervolgens plannen wij een vrijblijvende afspraak in om het project en proces door te nemen met u.

WONEN IN HET WINSUMERNEST: WONEN IN DE NATUUR NABIJ DE STAD GRONINGEN
Stelt u zich eens voor: vanaf uw houten vlonderterras tuurt u uit over het water of vanuit uw ruime tuin op het Winsumerdiep. Fluitende vogeltjes, giechelende kinderen, het zonlicht schijnt op uw gezicht én op de zonnepanelen op uw dak. Een droomplek! En het zou zomaar eens uw nieuwe thuis kunnen zijn. Want de locatie van de oude steenfabriek Lombok wordt omgetoverd tot een unieke plek om te wonen. Met plezier vertellen we u over de nieuwe woonbuurt, genaamd W.est.

Winsum: Een levendig dorp met de voorzieningen van een kleine stad, heerlijke straatjes om doorheen te dwalen, twee kerken, twee molens en dat schitterende Winsumerdiep, een blauwe ader door de bebouwing.

VRIJSTAANDE WONING TYPE V1 IN W.EST | BOUWNUMMER 1 & 2
U kunt heerlijk vrij en rustig wonen in deze luxe en vrijstaande woning. Compleet uitgevoerd met openslaande tuindeuren, een aangebouwde berging en dakkapel aan de voorzijde van de woning. Tezamen geeft het de woning de allure die het verdient. De woning van bijna 10 meter breed heeft een zeer royale leefruimte, met een woonkamer en- keuken die zowel naar de straat als naar de tuin gericht zijn. Op de eerste verdieping zijn drie grote slaapkamers, een complete badkamer en een vaste trap naar de tweede verdieping. Er zijn legio aan mogelijkheden om deze lichte, open ruimte naar uw wens in te richten. De mooie tuin rondom de gehele woning is de kers op de taart.

KENMERKEN TYPE V1
-Zeer royale leefruimte met openslaande tuindeuren;
-Woonkamer en -keuken zijn beide op straat én tuin gericht;
-3 grote slaapkamers;
-Complete badkamer;
-Inclusief aangebouwde berging;
-Een oprit groot genoeg voor 2 auto's;
-Woonoppervlakte circa 174 m2 GBO;
-Ruime kavels van circa 484 m2 en 566 m2;
-Tuin met ligging op (zuid)westen.

Bouwnummer 1 wordt uitgevoerd in een rode baksteen.
Bouwnummer 2 wordt uitgevoerd in licht keimwerk.

VRIJSTAANDE WONING TYPE V2 | BOUWNUMMER 17
Deze fantastische vrijstaande woning is een droom! Deze woning heeft een unieke locatie in de woonbuurt. Opzichzelfstaand met een ultieme waterbeleving door het uitzicht op het Winsumerdiep en de achtertuin -met een zonligging op het zuiden- grenzend aan bevaarbaar water. Een unieke kans om zo vrij te kunnen wonen. Hoewel de plek van deze woning uniek is, zijn er ook een aantal overeenkomsten met de andere vrijstaande woningen. Deze woning van bijna 10 meter breed heeft een zeer royale leefruimte, met een woonkamer en -keuken die zowel naar de straat als de tuin gericht zijn. Op de eerste verdieping zijn drie grote slaapkamers, een complete badkamer en een vaste trap naar de tweede verdieping. Er zijn legio aan mogelijkheden om deze lichte, open ruimte naar uw wens in te richten.

KENMERKEN TYPE V2
-Niet één, maar twee architectonische accenten maken het ontwerp bijzonder mooi én een rijking voor de plattegrond. Het hoekraam zorgt voor lekker veel lichtinval en een panoramisch uitzicht over het Winsumerdiep. De grote dakkapel zorgt voor extra veel ruimte op zolder;
-Woonoppervlakte van circa 174 m2 GBO;
-Ruime kavel van circa 537 m2;
-Achtertuin met zonligging op het zuiden, grenzend aan het water en voorzien van een houten vlonderterras.


VRIJSTAANDE WONING TYPE V3 IN W.EST | BOUWNUMMER 22
Altijd al gedroomd van een vrijstaand huis met weids uitzicht vanuit uw woonkamer? Dan is deze woning precies wat u zoekt! Door de prachtige erker heeft u een panoramisch uitzicht over het Winsumerdiep. Door de erker met grote raampartijen is de woonkamer met leefkeuken enorm lekker en licht. Hoewel de leefruimte door de erker uniek is, zijn er ook een aantal overeenkomsten met de andere vrijstaande woningen. Op de eerste verdieping zijn drie grote slaapkamers, een complete badkamer en een vaste trap naar de tweede verdieping. Er zijn legio aan mogelijkheden om deze lichte, open ruimte naar uw wens in te richten.

KENMERKEN TYPE V3
-Riante leefruimte met een heerlijk veel daglicht door grote erker en vele raampartijen;
-3 grote slaapkamers;
-Complete badkamer;
-Inclusief aangebouwde berging;
-Een oprit groot genoeg voor 2 auto's;
-Woonoppervlakte van circa 152 m2 GBO;
-Ruime kavel van circa 468 m2;
-Tuin met zonligging op het zuidoosten mét achterom.

Alle vrijstaande woningen zijn energieneutraal.
De woningen krijgen zonnepanelen, vloerverwarming en een bodemwarmtepomp (in eigendom).

VELE OPTIE MOGELIJKHEDEN WAARONDER SLAPEN EN BADEN BENEDEN
Wilt u graag het complete wonen en slapen op de begane grond? Dat kan bij deze woningtypes gerealiseerd worden. Slapen en baden beneden met een berging voor o.a. de fietsen. De tweede verdieping kan helemaal ingericht worden als bijvoorbeeld een werkkamer en/of extra (slaap)kamer. Er zijn nog meer mogelijkheden, bekijk de optielijst en/of maak uw wensen kenbaar, wij gaan graag met u in gesprek.

DIT IS W.EST!
Een kleinschalige, gevarieerde woonbuurt met 28 fijne gezinswoningen:
* 4 vrijstaande woningen inclusief berging
* 8 geschakelde woningen inclusief berging (vrijstaande woningen middels een garage aan elkaar geschakeld)
* 10 twee-onder-een-kapwoningen inclusief berging
* 6 eengezinswoningen inclusief berging

Hier zorgen de verschillende kwaliteiten van de locatie voor diverse woonsferen. Zo kunt u ervoor kiezen wel of niet aan het water te wonen. En of het water aan uw achtertuin grenst met standaard houten vlonderterras of dat u liever uitzicht heeft op het Winsumerdiep. Als u kiest voor een woning aan de woonstraat, kiest u voor een rustige woonomgeving doordat u alleen bestemmingsverkeer kunt verwachten. Een toekomstig loopbruggetje zorgt voor een directe verbinding tussen W.est en de nieuwe wijk Munster. Zo kunnen de kinderen straks veilig spelen in één van de speeltuinen van Munster. Het is hier straks fantastisch wonen!

ARCHITECTUUR
De kleinschalige omvang van het plan en de locatie vraagt een eenduidige architectuur. Zo krijgt W.est een duidelijke eigen identiteit. De rode baksteen is een logische keuze gezien de historie van de locatie. We kiezen ervoor om de rode baksteen zorgvuldig af te wisselen met een aantal woningen in licht keimwerk. In de woonstraat ziet u straks ook een combinatie van verschillende kaprichtingen. Het contrast en de variatie zorgt voor een kwalitatief hoogwaardig straatbeeld. Door terugkerende materialen en detaillering ontstaat er eenheid binnen diversiteit. Het basis gevelmateriaal is baksteen met ondergeschikt houten geveldelen. De dakbedekking van de woningen bestaat uit keramische dakpannen. De architectonische accenten, de zorgvuldige detaillering en de gekozen metselverbanden maken het ontwerp bijzonder rijk. Bijna elke woning in het plan is daarmee uniek.

BIODIVERS EN KLIMAATBESTENDIG
In het hof is er niet alleen woonruimte voor mensen, maar ook voor dieren. Door het gehele plan heen zijn neststenen in de gevels toegepast. De groene hagen en bloemen zorgen voor schuil- en voedselplekken voor vogels en insecten. De groene parkeerplaatsen zorgen voor een betere infiltratie van regenwater en beperken hittestress tijdens warme perioden.

KLAAR VOOR DE TOEKOMST
Met W.est gaan we verder dan de wettelijke norm (het Bouwbesluit) door iedere woning standaard energieneutraal te realiseren. Een energieneutrale woning is een woning die net zoveel energie opwekt als die verbruikt. Daarmee bestaan uw energielasten enkel uit het eigen gebruik, bijvoorbeeld van uw wasmachine, koelkast en computer.

Let op: het door de ontwikkelaar opgegeven gebruiksoppervlak kan afwijken van het daadwerkelijke woonoppervlak! Bij het gebruiksoppervlak kunnen ook bergzolders, bergingen of andere ruimten zijn gerekend, terwijl deze volgens de NEN2580 niet als woonoppervlak zijn aan te merken. Afhankelijk van de mogelijkheden kunt u bijvoorbeeld voor een bergzolder een dakraam toepassen, waardoor deze ruimte eventueel alsnog als woonoppervlak kan worden gerekend. Vraag de makelaar voor meer informatie en eventuele mogelijkheden.
Lees meer... Inklappen...

Informatie en verkoop

Lamberink Nieuwbouwmakelaars | Groningen
Westerkade 1
9718 AN Groningen

T: 050 367 20 20
E: nieuwbouw@lamberink.nl

Woningen

Bnr.
Woningtype
Verdieping
Woonopp.
Prijs
Status
1
Vrijstaande woning
Eengezinswoning
174 m2
€ 589.000
Verkocht onder voorbehoud

Vrijstaande woning - Eengezinswoning

Bouwnummer 1
€ 589.000

Verkocht onder voorbehoud

Woonoppervlak: 174 m2

Kaveloppervlak: 484 m2

Tuin: 484 m2

Bekijk meer details

2
Vrijstaande woning
Eengezinswoning
174 m2
€ 579.000
Verkocht

Vrijstaande woning - Eengezinswoning

Bouwnummer 2
€ 579.000

Verkocht

Woonoppervlak: 174 m2

Kaveloppervlak: 566 m2

Tuin: 566 m2

Bekijk meer details

17
Vrijstaande woning
Eengezinswoning
174 m2
€ 625.000
Verkocht

Vrijstaande woning - Eengezinswoning

Bouwnummer 17
€ 625.000

Verkocht

Woonoppervlak: 174 m2

Kaveloppervlak: 537 m2

Tuin: 537 m2

Bekijk meer details

22
Vrijstaande woning
Eengezinswoning
152 m2
€ 599.000
Verkocht

Vrijstaande woning - Eengezinswoning

Bouwnummer 22
€ 599.000

Verkocht

Woonoppervlak: 152 m2

Kaveloppervlak: 478 m2

Tuin: 478 m2

Bekijk meer details

Zetfouten en verkocht voorbehouden.